Midden

Workshop Draagvlak strategisch

De workshop Draagvlak strategisch ondersteunt bedrijven bij het enthousiasmeren van medewerkers om met de ambities op het gebied van inclusief ondernemen aan de slag te gaan.

Na een kennismaking met jouw Locus-adviseur ga je samen aan de slag om de ambities van jouw bedrijf te bepalen en een plan op hoofdlijnen te maken voor het realiseren van die ambities.

De Locus-adviseur gaat vervolgens samen met een aantal stakeholders (HR, inkoop, operatie en CEO) een interactieve workshop voorbereiden. Daarin bepalen jullie op strategisch niveau een ambitie.

De mogelijkheden van inclusie voor jouw organisatie

Tijdens de workshops passeren inspirerende voorbeelden de revue. Daarna volgt een dialoog over inclusief ondernemen. Hoe krijg je zicht op de mogelijkheden in jouw organisatie? Gezamenlijk gaan we in gesprek over de vraag wat de meerwaarde is van inclusief ondernemen voor de organisatie.

Het resultaat van deze module is een door jouw organisatie gedefinieerde ambitie met bijbehorend actieplan dat is geborgd in de strategie. Zo worden de eerste stappen gezet op weg naar een inclusieve organisatie.

Bekijk ook onze video over dit onderwerp.

Prijs op aanvraag.