Boven

Workshops en modules

Workshop Draagvlak operationeel

Inclusief ondernemen begint met het enthousiasmeren van de mensen die het moeten gaan doen. Locus kan daarbij helpen met een workshop gericht op het creëren van draagvlak. Doel: een goede kick off van inclusief ondernemen binnen jouw organisatie.

Aan de workshop nemen naast het projectteam een aantal belangrijke stakeholders deel. Zoals de OR, ambassadeurs en leidinggevenden.

Tijdens de workshop krijgen zij informatie over de ambitie van de organisatie rond inclusief ondernemen. Ook de achterliggende redenen van deze ambitie komen aan bod. Hoe kunnen mensen met ene beperking van waarde zijn voor een organisatie? Wat is de business case?

In de workshop bespreken we met de deelnemers ook vragen als: wat zijn jouw gevoelens en opvattingen over inclusief ondernemen? Ook delen we voorbeelden en gaan we in op zorgen en kansen die werken met mensen met een beperking met zich mee kunnen brengen.

Op deze manier zorgen we voor operationeel draagvlak voor inclusief ondernemen. Daarna kan het projectteam aan de slag!

Prijs op aanvraag.

Meer workshops en modules

Workshop Draagvlak strategisch

De workshop Draagvlak strategisch ondersteunt bedrijven bij het enthousiasmeren van medewerkers om met de ambities op het gebied van inclusief...

Lees meer

Plan van aanpak Inclusief ondernemen

Samen met werkgevers, die gestructureerd aan de slag willen met inclusief werkgeverschap, kan Locus een plan van aanpak Inclusief ondernemen...

Lees meer