Boven

Workshops en modules

Plan van aanpak Inclusief ondernemen

Samen met werkgevers, die gestructureerd aan de slag willen met inclusief werkgeverschap, kan Locus een plan van aanpak Inclusief ondernemen maken. Dit maatwerkplan omvat strategische uitgangspunten. Ook biedt het praktische acties en handvatten om concrete stappen te zetten op het gebied van inclusief ondernemen.

Dit plan van aanpak stelt jouw Locus-adviseur op na een eerste scan van jouw organisatie en een interactieve workshop. Daarin definiëren we samen met de directie de ambitie voor inclusief ondernemen. Hiermee is het plan van aanpak toegespitst op de bedrijfsvoering en mogelijkheden van jouw organisatie.

Onderdeel van het plan van aanpak is een planning voor het bereiken van de ambitie. Kortom: het plan is het startpunt voor een inclusieve organisatie.

Prijs op aanvraag.

Meer workshops en modules

Workshop Draagvlak strategisch

De workshop Draagvlak strategisch ondersteunt bedrijven bij het enthousiasmeren van medewerkers om met de ambities op het gebied van inclusief...

Lees meer

Workshop Draagvlak operationeel

Inclusief ondernemen begint met het enthousiasmeren van de mensen die het moeten gaan doen. Locus kan daarbij helpen met een...

Lees meer