Midden

PSO-advies

Locus werkt samen met PSO-Nederland (Prestatieladder Socialer Ondernemen), een landelijk meetinstrument en keurmerk voor inclusief ondernemen. Dit keurmerk is in steeds meer aanbestedingen onderdeel van het programma van eisen.

Voor veel partners maakt de Locus-adviseur een plan van aanpak Duurzaam inclusief ondernemen. Dit plan volgt de kwaliteitscriteria van PSO.

Het plan van aanpak Inclusief Ondernemen is een maatwerkplan voor bedrijven die gestructureerd aan de slag willen met inclusief werkgeverschap. Dit plan omvat strategische uitgangspunten en biedt praktische acties en handvatten. Het plan is toegespitst op de bedrijfsvoering en mogelijkheden van de werkgever. Kortom: het startpunt voor een inclusieve organisatie.

PSO-aspirantstatus

Met de praktische acties in het stappenplan werk je aan concrete kwalitatieve doelen, zoals het creëren van draagvlak of aangepaste werving- en selectieprocedures. PSO checkt op diezelfde aspecten. Dit maakt het behalen van de PSO-aspirantstatus tot een redelijk eenvoudige vervolgstap. Je kunt hiermee je inclusief werkgeverschap in kaart brengen en uitdragen.

Wil je meer weten over het plan van aanpak Duurzaam inclusief ondernemen en/of PSO-certificering? Neem dan contact met ons op via vragen@locusnetwerk.nl.

Andere dienstverleningen

Wet- en regelgeving

Lees meer

Projecten

Lees meer

Workshops en modules

Lees meer