Midden

Kick off kennisplatform Passend werk

Op 14 mei 2019 vindt de eerste bijeenkomst plaats van het nieuwe kennisplatform Passend werk. Tijdens de bijeenkomst worden interessante presentaties en workshops gegeven voor iedereen die bijdraagt aan passend werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De inschrijving is geopend!

Verschillende sprekers delen do’s en don’ts als het gaat om het creëren van passend werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je krijgt een overzicht van actuele ontwikkelingen op dit gebied. Zo komen functiecreatie en praktijkleren aan de orde. Bij de workshops krijg je inspirerende en concrete handvatten aangereikt voor uw eigen praktijk. En natuurlijk is er  voldoende gelegenheid om collega’s te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Praktische informatie

Om zoveel mogelijk professionals op dit gebied de gelegenheid te geven kennis en ervaringen met elkaar uit te wisselen, hebben Cedris, Locus en SBCM voor een unieke locatie in Utrecht gekozen. De kick-off vindt plaats op dinsdag 14 mei 2019. Vanaf 12.15 uur staat de lunch klaar. Na de lunch begint de middag met een korte plenaire sessie, vervolgens kun je twee workshops volgen. Om 16.15 sluiten we de middag af met een drankje.

Voorwaarden

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. Als er meer aanmeldingen zijn dan beschikbare plaatsen, krijgen leden van Cedris en Locus voorrang. Bij afmelding tot twee weken voorafgaand aan de bijeenkomst of bij afwezigheid op de dag kun je je laten vervangen. Anders zijn wij genoodzaakt om € 50,- in rekening te brengen.

Aanmelden

Meld je aan via het aanmeldformulier. Op een later moment kun je je inschrijven voor de afzonderlijke workshops, hierover ontvang je zo spoedig mogelijk informatie na aanmelding.

Meer informatie

Heb je vragen over het kennisplatform passend werk of de bijeenkomst? Neem dan contact op via vragen@locusnetwerk.nl

Katinka Kruis

Managementassistent