Willis Towers Watson ambitieus aan de slag met inclusie

Locus-partner WillisTowers Watson is dit jaar ambitieus aan de slag gegaan met inclusie. ‘Jij bent goed zoals je bent en verdient de ruimte om met plezier het beste uit jezelf te halen’, dat is het uitgangspunt van Willis Towers Watson. Evenals: Together we unlock your potential. Locus Netwerk ondersteunde Willis Towers Watson bij het maken van een plan van aanpak om inclusie te realiseren.

De ambities zijn hoog. Op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) hoopt Willis Towers Watson eind 2019 trede 1 bereiken. Daarnaast investeert Willis Towers Watson dit jaar in Only Friends, een sportclub voor kinderen met een lichamelijke of verstandelijk beperking of chronische ziekte. Ook helpt het bedrijf jongeren uit wijken met een sociaaleconomische achterstand aan een betere kans op de arbeidsmarkt. Daarvoor werkt Willis Towers Watson samen met JINC, een organisatie die jongeren op weg helpt naar werk.

Voorjaar 2018 lanceert Willis Towers Watson het aangepaste corporate social responsibility-beleid. Interne communicatie is een cruciaal onderdeel. Zo staat het interne personeelsblad voorjaar 2018 in het teken van corporate social responsability. Daarin lezen hun 350 medewerkers in Nederland over de activiteiten voor PSO in samenwerking met Locus, JINC en Only Friends.