Werkgeversservicepunt Zoetermeer wint Locus Spotlight

Anouchka Badloe van het Werkgeversservicepunt Zuid-Holland Centraal (Zoetermeer) is de trotse winnares van de vijfde Locus Spotlight. De Locus Spotlight is bedoeld voor professionals die zich op uitstekende wijze inzetten voor publiek-private dienstverlening. Badloe werkt als accountmanager voor de regio Lansingerland en zet zich al jaren op uitstekende wijze in voor publiek-private dienstverlening. De prijs is op 22 april 2016 uitgereikt aan Badloe door Horticoop, coöperatie van en voor de tuinbouw.

Horticoop

Henk van der Meer, manager P&O van Horticoop, werkt naar volle tevredenheid samen met Anouchka Badloe. “Anouchka staat borg voor dienstverlening op een zeer hoog niveau. Zij begrijpt wat een bedrijf nodig heeft en is zeer actief bij het zoeken van een juiste kandidaat. Maar ook op andere gebieden vanuit de gemeentelijke overheid is zij bereid om zich in te zetten voor een betere dienstverlening. Als er zich knelpunten voordoen dan draagt zij bij aan de oplossing. Haar energie en inzet zijn een inspiratie voor anderen.”

Anouchka Badloe ontving tijdens de uitreiking ook een bos bloemen van Hans Schetselaar, die dankzij haar inzet alweer geruime tijd naar volle tevredenheid werkzaam is bij Horticoop.

De Locus Spotlight

Locus directeur Hanne Overbeek: “De Locus Spotlight prijs is in het leven geroepen om te benadrukken dat de publieke professionals die net dat stapje extra zetten het verschil maken. Wij zijn natuurlijk enorm trots op deze professionals en wij hopen dat zij een bron van inspiratie zijn voor anderen! Heel vaak horen we van een bedrijf: ‘Zonder die professional van de gemeente of het sw-bedrijf was het niet gelukt om werk te maken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt’. Het is en blijft mensenwerk.”

“Ik ben aangenaam verrast en vereerd door deze Locus Spotlight”, aldus Anouchka Badloe. “Dank!”

 

Op de foto: Martin van Leer (manager Horticoop), Anouchka Badloe, Hans Schetselaar (vanuit WGSP Zuid-Holland Centraal bij Horticoop geplaatst) en Dewy Gravesteijn (P&O Horticoop)