Hans Hemels bestuurslid Locus

Hans Hemels, directeur HR en Organisatieontwikkeling bij NS, is toegetreden tot het bestuur van Locus. “Ik was erg blij met de uitnodiging om bestuurslid te worden. Ik geloof namelijk wat Locus gelooft: dat ieder mens talenten heeft en van toegevoegde waarde kan zijn voor een werkgever. Dat bouwt op kracht, niet op medelijden. De unieke propositie die Locus daarin heeft, ondersteun ik graag: een jonge, frisse organisatie die werkgevers op maat adviseert en hen verbindt met de publieke partijen die dat vanuit hun rol mogelijk maken. Ik hoop dat ik een bijdrage kan leveren aan de positionering van Locus bij werkgevers en aan de opdracht om als kleine en onafhankelijke partij maximale impact te hebben op dit belangrijke onderwerp. Mijn netwerk als HR directeur van NS en mijn ervaring als algemeen directeur van Hay Group komen hierbij mooi van pas. Verder valt er voor mij op deze plek veel te leren, zowel over wat NS beter kan doen om een inclusieve werkgever te worden, als over de wondere wereld van publiek-private samenwerking. Ik kijk er enorm naar uit!”, aldus Hans Hemels.

Over Hans Hemels

Hans Hemels is sinds 1 november 2013 directeur HR en Organisatieontwikkeling bij NS. Hij studeerde Technische Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven. Voor zijn komst naar NS was hij Managing Director Benelux & Frankrijk bij organisatieadviesbureau Hay Group. Hay Group is een wereldwijd onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van strategie, organisatie en HR. In zijn rol bij NS is Hans Hemels verantwoordelijk voor alle HR- en organisatievraagstukken binnen de verschillende bedrijfsonderdelen van NS.

Locus is zeer verheugd dat Hans Hemels heeft besloten haar bestuur te komen versterken en kijkt uit naar een waardevolle samenwerking.