Midden

Evides Waterbedrijf: nieuwe partner van Locus

Evides Waterbedrijf is aan de slag met inclusief ondernemen sinds 2015. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Er werken nu verschillende medewerkers met een beperking bij Evides. Locus gaat Evides helpen bij de volgende stappen op het gebied van inclusief ondernemen.

Want Evides wil nóg inclusiever worden. Ook wil het waterbedrijf graag voldoen aan de banenafspraakDe komende tijd gaan we samen met Evides de inzet tussen 2015 en 2018 evalueren.

Welke plekken zijn ingevuld? En wat kunnen we hiervan leren? Ook gaan we met leidinggevenden onderzoeken waar meer medewerkers met een arbeidsbeperking aan de slag kunnen. Waar liggen de kansen binnen Evides?

Evides Waterbedrijf streeft ernaar om in 2019 nog meer mensen met een beperking aan het werk te hebben – direct of via een detachering. Uiteraard gaan we samen met Evides in ons netwerk onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Over Evides Waterbedrijf

Evides levert 24 uur per dag en 7 dagen in de week, veilig, schoon en smakelijk drinkwater. Dat doen zij voor 2,5 miljoen mensen en bedrijven in Zeeland, Zuid-Holland en de Brabantse Wal. Daarnaast biedt Evides diensten aan grote industriële klanten in Nederland, België en Duitsland. Evides Waterbedrijf is in handen gemeenten en de provincie. Aldus Evides op haar website.

 

 

Photo by Samara Doole on Unsplash