Midden

Dolmans Landscaping Services Noord behaalt PSO 30+ certificaat

Groenbedrijf Dolmans Landscaping Services Noord is opnieuw gecertificeerd voor trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) en heeft daarnaast het PSO 30+ certificaat behaald. Hiermee is Dolmans Landscaping Services Noord het eerste groenbedrijf in de regio Noord (Drenthe, Groningen en Friesland) met een PSO 30+ certificering. Uit handen van PSO-bestuurder Yuri Starrenburg mochten directeuren Erwin Janssen en Peter Grobbée afgelopen dinsdag 18 december de certificaten in ontvangst nemen.

Het behalen van het PSO 30+ certificaat betekent dat het groenbedrijf voldoet aan de eis dat minimaal 30% van het personeelbestand bestaat uit personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarmee levert Dolmans Landscaping Services Noord op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen. Opdrachtgevers mogen vanaf nu ook aan Dolmans Landscaping Services Noord voorbehouden opdrachten gunnen.

Erwin Janssen, algemeen directeur Dolmans Landscaping Group: “Sociaal ondernemen is verankerd in onze hele organisatie. We vinden het belangrijk dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans krijgen zich te ontwikkelen. Want met de juiste begeleiding en opleiding zien we onze medewerkers uitbloeien tot volwaardige vakkrachten.”

Peter Grobbée, directeur Dolmans Landscaping Services Noord: “Wij zijn bijzonder trots op deze prestatie. Het is een bevestiging dat ons bedrijf sociaal maatschappelijk ondernemen serieus neemt. We hopen dat meer werk- en opdrachtgevers in deze regio het inclusieve werkgeverschap gaan omarmen.“

Over Dolmans Landscaping Services Noord

Dolmans Landscaping Services Noord is onderdeel van Dolmans Landscaping Group. Dolmans Landscaping Group is een allround multidisciplinair groenvoorzieningsbedrijf, actief in ontwerp, aanleg, onderhoud van groenvoorziening en bijbehorende civieltechnische projecten. Het van oorsprong Limburgse hoveniersbedrijf heeft vestigingen in Limburg, Noord-­Brabant, Zeeland, Gelderland, Drenthe, Friesland, Noord-­Holland en België. Met specialismen als landscaping, boomverzorging, sportaccommodaties en particuliere tuinen worden zowel bedrijven, overheden, instellingen, sportclubs als particulieren bediend.

Over PSO-Nederland

Het doel van de PSO is om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een duurzame en een kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. Voor meer informatie kijk op www.PSO-Nederland.nl

dolmans pro