Midden

Locus-slotpublicatie ‘8 jaar samen inclusief’

Locus en De Normaalste Zaak hebben vanaf 1 januari de krachten gebundeld bij het ondersteunen van werkgevers op het gebied van inclusie. Met de slotpublicatie 8 jaar samen inclusief staan we stil bij ons netwerk en de mooie resultaten die we samen bereikt hebben. Onze missie ‘de inclusieve arbeidsmarkt is het nieuwe normaal’ zetten we voort onder de vlag van De Normaalste Zaak. 

Met het opgaan van Locus in De Normaalste Zaak houdt het publiek-private netwerk van Locus op te bestaan. En daar staan we graag even bij stil. Dat doen we door in de eindpublicatie 8 jaar samen inclusief de publiek-private aanpak en 10 mooie bedrijfsaanpakken te beschrijven en in het zonnetje te zetten. We zijn supertrots op wat we samen bereikt hebben. Met elkaar hebben we een forse slinger aan de inclusieve arbeidsmarkt gegeven.

Slotpublicatie 8 jaar samen inclusief

Het motto van Locus was ’Samen Inclusief’. Wij bedanken onze partners (werkgevers, gemeenten en sw-bedrijven) die aangesloten waren bij ons netwerk. En natuurlijk gaat onze dank ook uit naar onze mede-oprichters en samenwerkingspartners Divosa en Cedris.

We bedanken tevens alle bestuursleden en oud-bestuursleden voor de samenwerking: Erik Dannenberg, Henk van Eijk, Hans Hemels, Harry van de Kraats, Rutger van Krimpen, Marion van Limpt, Leida Rasing, Jan Simons, Gerrie van Sunder, Teun Verheij, Saskia Visser en Martine Zeegers.

Daarnaast bedanken we alle oud-medewerkers en betrokkenen die met passie meegebouwd hebben aan het netwerk: Cécile Brvar, Yolanda van Empel, Sandra Faas, Arianne Gelderblom, Jenny den Hertog, Iko Kakes, Peter Killestijn, Vincent Knehans, Henk Kramer, Ivo Kuijpers, Brigitte van Lierop, Dick van Maanen, Marianne van Schaik, Eveline Sissing en Raymond Sweers.

De inclusieve arbeidsmarkt is een eind op streek maar we zijn er nog niet. We wensen De Normaalste Zaak veel succes met het verder stimuleren en ondersteunen van werkgevers in hun inclusieve ambities!

Het Locus-team

Chantal Botz, Katinka Kruis, Katrien van Meenen, Hanne Overbeek, Esther van der Ploeg, Anne Vreeman en Sabine de Wit

>Lees de de slotpublicatie 8 jaar samen inclusief

samen inclusief

Hanne Overbeek

Directeur